Venteliste er også gældende for 2022.

DU SKAL IKKE BENYTTE HJEMMESIDENS MENUPUNKT "BLIV MEDLEM" - SE NEDENDFOR HVORDAN DU SKRIVER DIG PÅ VENTELISTEN.

Højbjerg Tennisklub er i stærk fremgang. Vi  er nået op på over 240 medlemmer, som er ny klubrekord. Det er i sig selv glædeligt, at så mange har lyst til at spille tennis på vores velfungerende og hyggelige anlæg. Men væksten er så kraftig, at bestyrelsen desværre sidste år måtte indføre venteliste for nye medlemmer. Det var nødvendigt, hvis så mange som muligt skal kunne spille tennis, når de har tid og lyst.

Vi starter også 2022 op med at man kan skrive sig på venteliste og så følger vi situationen nøje og tilbyder nye medlemskaber  i takt med at der kommer udmeldinger. Vi vil også følge booking frekvensen for at se hvor meget der spilles og er justerer med nye medlemmer hvis booking frekvensen viser sig at være lavere end sidste år.

Der er generelt stort pres på banerne i prime-time (17-20), så derfor opfordrer bestyrelsen også medlemmerne til at booke en bane tidligt på dagen, hvis det er muligt.

Du tilmelder dig ventelisten via hjemmesidens menupunkt "Aktuelt -> Arrangementer":