Medlemsrabatter

Som medlem af Højbjerg Tennisklub, kan du benytte dig af nedenstående tilbud:

Du får 20% på alle tennis relaterede artikler, som ikke er nedsat i
In Sport på Klostergade 28 i Aarhus C.

Som medlem af HTK kan du og din husstand få unikke fordele, når du har dine forsikringer hos Købstædernes forsikring.

Vin & Vin
Du får nu mulighed for at støtte vores klub ved at lægge dine vinkøb hos vores sponsor Marselis vine  som netop har åbnet ny butik på Kridthøj Torv.
Forretningen fører alt inden for vin og hold dig ikke tilbage med at udfordre forretningen om spørgsmål i forhold til vin, de ved stort set alt der er værd at vide. Vi har fået en flot aftale med Lars Christensen som er indehaver af vin & vin og han giver hele 10% til klubben af det køb klubbens medlemmer foretager.
Hvordan får vi så de 10% ? Det er meget enkelt: Når du har foretaget dit indkøb oplyser du blot til ekspedienten, at du ønsker at støtte Højbjerg Tennisklub. Vin & vin gemmer herefter kvitteringen i klubbens mappe og du har nu gjort mindst to gode gerninger, nemlig ved at forkæle dig selv eller forhåbentlig gode venner med god vin samtidig med at HTK tjener penge.
Så fremover: Nyd den gode vin indkøbt hos vin & vin med rigtig god samvittighed. Jo mere vin, jo flere penge til HTK uden at dette er en direkte opfordring til at vi skal være en klub bestående af rødvinsdrankere .
Vi kan allerede nu nævne, at vi har aftalt med Marselis vine, at de forestår et vinsmagnings arrangement lørdag den 20.8. Så sæt stort X i kalenderen til denne dag hvor vi også afvikler vores prestigefyldte amerikanske turnering. Vi kan heldigvis love, at vinsmagningen gennemføres uanset vejr og vind, idet Marselis vine har lovet at vi kan afholde vinsmagningen i de flotte lokaler på Åhavevej, hvis vejret skulle drille os.
Husk, at Marselis vine også har en flot og større butik på Åhavevej, hvor også firmaets større arrangementer afholdes,
Læs mere om forretningen her, hvor du også kan se at der kan købes vingaver og andre spændende ting.