Juniortræning

Juniortræning i 2020

Har du lyst til at prøve kræfter med tennis, så har vi også i år fornøjelsen at kunne tilbyde super sjov og inspirerende træning for juniorer. Der er få ledige pladser, så skynd dig at tage kontakt til vores træner Lars Lynge (se kontaktdata nedenfor).

Der er to grupper:
  • Nybegynder og let øvede
  • Let øvede og øvede
Aldersgruppen er 5-17 år.

Lars Lynge vil også i år stå for træningen, som er en blanding af øvelser, almindeligt spil og tennis lege. Tilmelding til træningen direkte til Lars på 53371224 (mail rubysound@youmail.dk). Du er også velkommen til at kontakte Lars hvis du har spørgsmål.

Sæsonen starter onsdag den 29.4. (håber, håber, håber) og ligger enten fra 16.30 - 17.30 eller 17.30 - 18.30 - du får besked om hvilket hold du kommer på. Der bliver 7 træninger (Onsdage: 29.4., 6.5., 13.5., 20.5. og 27.5. hvorefter der bliver torsdag den 4.6. og tirsdag den 9.6..).

Håber at se dig i klubben.

Deltagelse i træningen kræver medlemsskab af klubben. Indmeldelse sker via hjemmesiden.

Med venlig tennishilsen