Venteliste 2023 - Tilmelding fra 1. februar

Vi har ramt loftet for hvor mange medlemmer vi kan være i HTK og er blevet nødt til at indføre en venteliste.

Du tilmelder dig via dette Event eller via hjemmesidens menupunkt "Aktuelt -> Venteliste 2023" (fra 1. februar 2023). Vi kigger løbende på listen...
For at kunne oprette dig på ventelisten, skal du først oprette dig som bruger i vores system. Se hvordan du gør herDu får ikke mulighed for at gennemføre betalingen nu, som den sidste del af videoen viser, men når du har oprettet dig som bruger, så kan du skrive dig på ventelisten.

DU SKAL IKKE BENYTTE HJEMMESIDENS MENUPUNKT "BLIV MEDLEM" - SE NEDENDFOR HVORDAN DU SKRIVER DIG PÅ VENTELISTEN.

Højbjerg Tennisklub er i stærk fremgang. Vi  er nået op på over 250 medlemmer, som er ny klubrekord. Det er i sig selv glædeligt, at så mange har lyst til at spille tennis på vores velfungerende og hyggelige anlæg. Men væksten er så kraftig, at bestyrelsen desværre sidste år måtte indføre venteliste for nye medlemmer. Det var nødvendigt, hvis så mange som muligt skal kunne spille tennis, når de har tid og lyst.

 

Vi starter også 2023 op med at man kan skrive sig på venteliste og så følger vi situationen nøje og tilbyder nye medlemskaber  i takt med at der kommer udmeldinger. Vi vil også følge booking frekvensen for at se hvor meget der spilles og er justerer med nye medlemmer hvis booking frekvensen viser sig at være lavere end sidste år. 

Der er generelt stort pres på banerne i prime-time (17-20), så derfor opfordrer bestyrelsen også medlemmerne til at booke en bane tidligt på dagen, hvis det er muligt.

Bestyrelsen

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram